Bedste elektroniske dartskive til prisen

Dart er superhyggeligt at spille om sommeren, mens man hygger på terrassen med grill og lidt koldt at drikke. Personligt har jeg brugt oceaner af timer i mine forældres have, hvor vi har spillet dart udenfor. 

Men man behøver jo ikke begrænse sig selv med kun at spille udenfor om sommeren. Man kan købe en elektronisk dartskive, så man også kan spille om vinteren, når det er koldt udenfor. 

Der er mange som forbinder en elektronisk dartskive, med de store kasser man finder på værtshuse og i spillehaller. Men man kan sagtens købe nogen til husholdningsbrug, som ikke fylder meget mere end en almindelig dartskive. Jeg har selv en derhjemme, som jeg tager frem en gang i mellem når vi får gæster. Den hænger jeg på en skrue på en væg, hvor der normalt hænger et billede. Og når vi er færdige, kommer billede op og hænge igen.

De 5 bedste elektroniske dartskiver

Nedenfor har vi fundet de 5 elektroniske dartskiver, som vi på redaktionen mener er de bedste til prisen. Vi har ikke haft mulighed for at teste dem alle selv, men vi har undersøgt diverse test fra eksperter og forbrugermagasiner, samt læst anmeldelser fra folk som har købt de forskellige dartskiver. Og ud fra alle disse data, har vi fundet frem til følgende modeller:

1. Catdart Walker elektronisk dartsæt med låger

Catdart Walker elektronisk dartsæt med låger

Catdart Walker har her lavet et virkeligt godt dartsæt, hvor du får alt hvad du skal bruge for at spille dart. 

Den elektroniske dartskive er monteret på en plade, som beskytter væggen, hvis man ikke rammer skiven. På pladen er der også monteret låger, så man pænt kan lukke dartsættet sammen efter brug.

Dartskiven har indbygget 27 forskellige spil, hvor man ved hvert spil, kan vælge hvor mange point man spiller til. Det giver hele 202 variationer at vælge i mellem. Så der er til mange timers spil og hygge sammen med venner og familie.

Man kan være op til 8 spillere af gangen, og der medfølger 12 dartpile med bløde plasticspidser.

2. Karella CB90 Elektronisk Dartskive med skab

Karella CB90 Elektronisk Dartskive med skab

Karella CB90 dartskiven er nogenlunde samme gode kvalitet, som vinderen af denne test. Men da den koster det dobbelte, ryger den ned som nummer 2.

Her får du også et komplet dartsæt, med elektronisk dartskive monteret på en beskyttelsesplade, med låger og pille. Alt hvad du behøver for at komme i gang med et spil dart.

Med denne model kan man være hele 16 spiller, og der er 38 forskellige spil, med 211 variationer at vælge i mellem. Så der er lagt op til et dart-maraton, hvis man skal det hele igennem.

Kabinet lågerne er udstyret med opbevarings-beslag til de 12 pile, som selvfølgelig medfølger.

3. Bulls Scorpy E-Dart

Bulls Scorpy E-Dart

Bulls Scorpy E-Dart er en meget populær dartskive, hvilket nok kommer sig af den forholdsvis lave pris. Men ikke destro mindre virker den til at være lave i god kvalitet, som ikke er ved gå i stykker, når man hiver pilene ud af skiven.

Man kan være op til 8 spillere, hvor man kan vælge i mellem 21 forskellige spil og 65 variationer. Så der burde være nok at fordrive tiden med på en kold vinteraften.

Den elektroniske dartskive kommer sammen med 2 sæt pile med softspidser. Dise bløde pilespidser har en tendens til at knække når man hiver pilene uf ad skiven, så der følger selvfølgelig ekstra spidser med. Det er ikke kun denne model som har det problem, det gælder alle mærker.

Men en prisvenlig elektronisk dartskive, som er af god kvalitet. Et køb du ikke vil fortryde.

4. Vini Game Electronic Dart

Vini Game Electronic Dart

Denne elektroniske dartskive fra Vini Sport, kommer med 27 forskellige indbyggede spil, med i alt 202 spillevariationer.

Man kan desværre kun spille 4 personer af gangen med denne model, hvor man med andre modeller kan spille mellem 8-16 personer.

Der følger 4 sæt dartpile med, så hver spiller kan have sit eget sæt. Og der er selvfølgelig ekstra spidser med, hvis man skulle knække en.

Denne skive skal monteres et sted med godt lys, da farverne er lidt mørke. Så hvis der ikke er lys nok, kan det være svært at fokusere, og så får man ikke den bedste oplevelse.

5. Dartforce Elektroniske Dartskive

Electronic Dartboard 67994

Denne elektroniske dartskive fra Dartforce er virkelig lækkert designet og indeholder hele 41 forskellige dartspil, med 183 spilkombinationer.

Man kan være 8 par eller 16 individuelle spillere på samme tid, så hele familien kan dyste imod hinanden.

Dartskiven har justerbar Sound & Voice-funktion med PDC Mastercaller Russ “The Voice” Bray. Og så medfølger der 4 sæt pile, med ekstra spidser.

Hvis det ikke var fordi at prisen var så høj, var den strøget direkte ind i top3.

Hvad er fordelen med en Elektronisk Dartskive?

Der findes flere fordele med en elektronisk dartskive, kontra en almindelig dartskive. Men de væsentligste fordele er at du ikke behøver tælle point og holde regnskab – det gør skiven for dig. Du skal blot spille og have det sjovt.

En anden vigtig grund er at man kan spille indendørs hele året rundt. Det kan man selvfølgelig også med en almindelig dartskive, men det er de færreste der gider at have huller i væggen. For lige meget hvor god man er, så er der altid en smutter i mellem, når man går efter en Double.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button