Kort om Bedsttilprisen.dk

Bedsttilprisen.dk er et forbrugermagasin, hvis eneste opgave er at finde de bedste produkter til prisen, inden for forskellige typer produktkategorier som f.eks køkkenudstyr, elektronik og gadgets. Du vil finde værdiskabende artikler med test og prissammenligning af produkter, så du nemt kan finde det produkt som passer dine behov bedst.

Hvem står bag Bedsttilprisen.dk

Bedsttilprisen.dk ejes og drives af det digitale mediehus SearchMore, som siden 2008 har drevet en lang række websites indenfor forskellige nicher. Vores portefølje består i dag af over 50 hjemmesider, som til sammen har over 500.000 besøgende hver måned.

SearchMore har adresse på:

Møllevangen 9,
4281 Gørlev.
CVR: 29097933

Mail: kontakt@searchmore.dk

Reklamefinansieret medie 

Bedsttilprisen.dk er et reklamefinansieret medie fordi vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter vi tester og analysere. Vi samarbejder med flere hundrede danske webshops, som vi udvælger produkterne fra. Vælger du som forbruger at købe en af disse produkter, modtager vi en lille procentdel af salget, som bruges på vedligeholdelse og videreudvikling af hjemmesiden. 

På nogle produkter finder du også prissammenligningstabeller som er udarbejdet i samarbejde med prissammenligningssiden Pricerunner. Herfra modtager vi et mindre beløb hver gang en læser klikker sig videre ind på produktet.

Dette er vores indtjeningsgrundlag, og uden disse små beløb, ville hjemmesiden ikke kunne eksistere.

Analyse og test af produkter

Det er vigtigt at slå fast at vi på redaktionen ikke fysisk har mulighed for at teste de forskellige produkter. Så i stedet for at teste dem selv, læser og analyserer vi en masse test og ekspert-anmeldelser rundt omkring på nettet, og sammenholder disse data med bedømmelser og udtalelser fra kunder som rent faktisk har købt og brugt produkterne. Der bliver virkelig gået i dybde med analyserne, udvælgelse af produkter og skrivning af artiklerne. Én enkelt artikel/produktanmeldelse tager typisk 1-2 dage.

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris/ros eller er der en anden grund til at du vil i kontakt, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive på kontakt@searchmore.dk

Back to top button