Bedste Soundboks til prisen

Bedste Soundboks til prisen

Soundboks, party højtaler eller festival højtaler – kært barn har mange navne. Men én ting er helt sikkert – de er et sikkert hit, når man skal starte en fest op. Og de er at finde overalt på diverse festivaler rundt om i landet.

En soundboks er en genial opfindelse, da den er transportabel og med batteri, så man kan have den med overalt. Og nogen modeller har også indbygget lyseffekter, så man rigtigt kan få gang i en fest.

Redaktionen har i løbet af sommeren været rundt på diverse festivaler og hørt forskellige soundbokse spille, og efterfølgende sammenlignet specs og online anmeldelser. Og ud fra disse betragtninger, er vi kommer frem til de bedste festival højtalere til prisen.

De 5 bedste soundbokse til prisen

Redaktionen er kommet frem til følgende 5 soundbokse, som er de bedste til prisen. Man kan helt sikkert finde nogen som er bedre, men så er vi også oppe i en helt anden prisklasse.

 1. Ecoxgear EcoBoulder Max
 2. Ibiza Standup DJ MKII
 3. Muse M-1938
 4. NGS Premium WildSka1
 5. Boost PowerSound 290 

1. Ecoxgear EcoBoulder Max

Ecoxgear EcoBuilder Max

EcoBoulder Max Bluetooth-højttaleren er en ægte party højtaler. Den er 100% vandtæt, og kan derfor stå ude i regn, som de danske festivaler ofte er ramt af. Derudover har den er stort batteri, som gør at den kan holde strøm op til 50 timers afspilning.

Du kan forbinde telefon, tablet eller computer via Bluetooth 5.0 eller via Aux-kabel(3,5 mm).

Højtaleren giver dig også mulighed for at oplade din mobiltelefon, enten via USB-porten, men på toppen af højtaleren er der også en Qi trådløs opladningsplade, som kan benyttes af telefoner som kan oplades trådløst.

EcoBoulder Max højtaleren har et 8″ hovedelement, 3″ diskant plus en oval passiv subwoofer til en afbalanceret, fuld lyd med en skarp diskant, klar vokal, varm mellemzone og dyb bas.

Maksimal udgangseffekt er på 120 watt.

Af ekstra funktioner kan nævnes:

 • Baggrundsbelyste knapper
 • LED-skærm til natvisning
 • Robuste hjul
 • Teleskophåndtag til nem transport
 • 2 øl-holdere
 • Integreret flaskeåbner

2. Ibiza Standup DJ MKII

Ibiza Standup DJ MKII

Ibiza Standup DJ MKII er en kraftig og transportabel soundboks med sprøde LED-lyseffekter, så rigtigt kan sætte gang i festen.

Højtaleren har 2 x 8″ bass-enheder og 2 diskanter, og så er den på hele 600 Watt – mere end rigeligt til at spille dansegulvet op.

Med det indbyggede genopladelige batteri med høj kapacitet, er højtaleren perfekt at festivaler og lignende arrangementer, hvor der er fest og farver.

Ibiza Standup DJ MKII har flere tilslutningsmuligheder, så der er mulighed for at tilslutte f.eks guitar, mikrofon eller lignende udstyr.

Du kan forbinde telefon, tablet eller computer via Bluetooth, RCA eller via Aux-kabel(3,5 mm).

Af ekstra funktioner kan nævnes:

 • Indbygget FM-radio
 • Optagefunktion til SD-kort eller USB
 • LED lyseffekt i mange farver
 • Fjernbetjening
 • MEGABASS effekt

3. Muse M-1938

Muse M-1938 Party højtaler

Muse M-1938 er en fantastisk bærbar Bluetooth-højtaler, som med sit indbyggede teleskop-håndtag, er nem at tage med rundt til festivaler, sportsarrangementer og festivaler.

Med en udgangseffekt på 500 watt og en højde på 65 cm. kan du nemt føle dig som DJ med denne party soundbox.

Den medfølgende mikrofon giver dig og dine venner mulighed for at have en KARAOKE-aften for fuld udblæsning.

Du kan forbinde telefon, tablet eller computer via Bluetooth, USB eller via Aux-kabel (3,5 mm). Derudover er der 2 stk. indgange til mikrofon.

Af ekstra funktioner kan nævnes:

 • Farveskiftende festlys
 • FM PLL-radio med 60 forudindstillede stationer
 • Hvid LED-skærm
 • Opladning af telefon via USB
 • Indbygget teleskop-håndtag

4. NGS Premium WildSka1

NGS Premium WildSka1

NGS Wild Ska 1 er en superkraftigt og transportabel partyhøjtaler på 300 watt, som med sit indbygget flerfarvede LED-lys, kan skabe en fest overalt hvor du har den med.

Højtaleren har 2×8″ bass-enheder og 2×3″ diskanter, som tilsammen giver en kraftig med krystalklar musikoplevelse.

De indbygge LED-lyseffekter, har forskellige mønstre, som automatisk synkroniseres til musikkens takter. Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt tænde og slukke for en eller flere af lysets farver.

NGS Wild Ska 1 har et 12 Volts (4.500 mAh) indbygget batteri, der giver dig mulighed for at lytte til musik i op til 7 timer, inden den skal oplades igen.

Du kan forbinde telefon, tablet eller computer via Bluetooth, USB eller via Aux-kabel (3,5 mm). Derudover er der indgang til både mikrofon og guitar, hvis man ønsker dette.

Du kan vælge 6 forskellige equalizer-indstillinger afhængigt af den type musik, du vil spille: Normal, Rock, Jazz, Classic, Country og Pop.

5. Boost PowerSound 290

Boost PowerSound 290

Boost PowerSound 290 er en prisvenlig soundboks, som med sine 300 watt RMS og 2 x 6½” bass-enheder, kan spille de fleste fester op.

En af de helt store fordele ved denne højtaler, er at den ikke vejer ret meget i forhold til sine konkurrenter. Højtaleren er derfor nem at transportere til og fra festen, festivalen eller hvor den nu skal benyttes. Ja den vejer faktisk mindre end 2 stk. sixpack dåseøl eller 2 stk. 2 liters sodavand.

Du kan forbinde telefon, tablet eller computer via Bluetooth eller USB. Derudover er der indgang til mikrofon, så der er mulighed for at synge karaoke.

Af ekstra funktioner kan nævnes:

 • FM tuner
 • Fjernbetjening medfølger
 • LED baggrundsbelyst i blå farver
 • Optil 5 timers batteritid
 • Kortlæser til SD-kort
 • Karaoke funktion

Sådan vælger du den rigtige Soundboks

En soundboks kan godt være en styr investering, og derfor at det vigtigt at vælge den helt rigtige, ud fra det budget man nu engang har.

Herunder kan du se de vigtigste parametre, som du skal kigge på, når du bestemmer dig for at købe en soundboks eller party-højtaler, om man vil.

Batteritid:

Én af de vigtigste ting du skal kigge på, er batteritiden. En batteridrevet højtaler er ikke meget bevendt til en fest, hvis den ikke kan holde strøm ret længe.

Men hvor længe den skal kunne holde, kommer an på hvad den skal bruges til. Skal den med på festival, hvor man fester natten lang, er det vigtigt at den kan holde i strøm minimum 7-8 timer. Skal den bruges til f.eks et sportsarrangement, er 3 timer måske rigeligt.

Tilslutningsmuligheder:

Hvordan man kan tilslutte sin mobil er også en vigtig parameter. Langt de fleste højtalere har indbygget Bluetooth, hvilket bør være et minimumskrav.

Vil man synge karaoke, lege DJ eller skal højtaleren benyttes i forbindelse med taler, så er det også vigtigt at der er mulighed for at tilslutte mikrofon.

USB-port kan også være en god feature, så man sætte sin telefon til opladning, eller blot tilslutte med ledning i stedet for Bluetooth.

Effekt og enheder:

Størrelsen på de enheder som er indbygget i højtaleren, er også vigtigt. Vil man gerne have en dyb bass, skal der én stor bass eller 2 mellem-størrelses enheder til. Men skal du bruges til sang og taler, er det ikke så vigtigt.

Effekten på den indbyggede forstærker spiller også en rolle. Man kan have nok så stor en bass-enhed, men hvis forstærkeren ikke yder watt nok, kan det være lige meget. 300 watt bør være et minimum, hvis man skal have en dyb bass, men mindre kan selvfølgelig også gøre det.

Størrelse og vægt:

Størrelse og vægt betyder selvfølgelig også noget – især når man skal transportere den rundt. Men når det kommer til soundbokse, så er tunge højtalere som regel lig med kvalitet.

Kilder og tests

Redaktionen har i løbet af sommeren været rundt på diverse festivaler og hørt forskellige soundbokse spille, og efterfølgende sammenlignet specs og online anmeldelser.

I vores arbejde har vi bl.a anvendt følgende ekspertkilder og tests:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her