Bedste Airfryer til prisen

Airfryeren er et fantastisk tilberedningsredskab, der på kort tid er blevet virkelig populært i de danske køkkener.

Det er egentlig ikke så mærkeligt. For selvom mange herhjemme i stigende grad har et ønske om at tilberede maden på traditionel vis i eget køkken, så kan manglende tid og overskud hurtigt få sat en stopper for dén sag.

Her kommer airfryeren ind i billedet. Med en airfryer får du nemlig mulighed for i høj grad at automatisere tilberedningen af din mad – og på samme tid gøre det rigtig lækkert.

Hvis du endnu ikke har helt styr på hvad en airfryer egentlig er, så får du her en lille lyn-introduktion. Airfryeren er et simpelt redskab – det er egentlig blot en lille ovn, der tilbereder maden via super-opvarmet, hurtigt-cirkulerende luft.

De bedste airfryers kommer hurtigt også til at koste flere penge end mange kan undvære i budgettet. Men man kan selvfølgelig også finde ganske fornuftige airfryers til små penge.

Vi har gjort det kedelige arbejde for dig, og fundet en række airfryers, der giver værdi for pengene. Herunder serverer vi dem for dig: De bedste airfryers til prisen.

Ninja AF160UK airfryer

Ninja AF160UK airfryer

Ninja AF160 airfryeren er en fantastisk god airfryer, der egner sig stilmæssigt og funktionelt i langt de fleste danske køkkener.

Førstehåndsindtrykket ved denne airfryer er, at den har en stor højde-bredde-ratio. Umiddelbart er det godt, da den dermed kan indeholde meget uden at tage alt for meget af bordpladsen. Til små køkkener kan denne airfryer altså være et fremragende redskab at have stående. Til gengæld kan Ninja AF160’s design også minde lidt om designet på en klassisk elkedel, hvilket vi synes er lidt uheldigt.

Airfryeren her kommer med 6 indbyggede programmer: Stegning, bagning, ristning, genopvarmning, dehydrering – og selvfølgelig den lækre max crisp, når friture-følelsen skal frem i maden. 

De medfølgende programmer dækker de fleste madlavning behov. Vi savner til gengæld lidt nogle programmer, der knytter an til enkelte madvarer. Dog medfølger der et lille diagram til airfryeren, som kommer med anbefalinger til hvordan du kan tilberede forskellige retter med maskinens indstillinger.

Alt i alt er denne airfryer god til nybegynderen, eller måske blot de mindre køkkener. I alle tilfælde er den blandt de bedste airfryers til prisen.

Fordele

 • Vedlagt diagram giver mange gode forslag til tilberedningsmetoder
 • Nem at bruge
 • Hurtig at rengøre
 • Optager ikke meget bordplads
 • Fint med plads (5,2 ltr.) i airfryeren til små retter

Ulemper

 • Egner sig ikke til større måltider (fx hvis du får mange gæster)
 • Kun én kurv til madlavning
 • Indbyggede programmer er ikke til bestemte madtyper, men derimod timer- og temperatur indstillet

Specifikationer

Farve: Antracit
Effekt: 1.750 watt
Volumen: 5,2 ltr.
Størrelse: 37,5 cm x 27,5 cm x 33,5 cm
Vægt: 5,2 kg.
Programmer: 6
Timer-funktion: Ja

Cosori Dual Blaze airfryer

Cosori Dual Blaze airfryer

Cosori er blandt de bedste airfryer-mærker derude – og hvis du også gerne vil have et af deres bedste produkter, så er Cosori Dual Blaze airfryeren et rigtig godt bud.

Cosori Dual Blaze kommer i flere farvevarianter, og personligt er vi mest vilde med den mørkegrå (den lysegrå minder lidt for meget om en kopimaskine i sit udtryk). Størrelsesmæssigt skal du have lidt mere plads til denne airfryer. Den har til gengæld en volumen på hele 6,4 ltr., hvilket ligger betragteligt over hvad du kan forvente med de fleste airfryers. Airfryeren går altså også an, hvis du skal lave mad til flere personer.

Funktionelt kommer Cosori Dual Blaze airfryer med hele 12 indbyggede programmer. Nogle af disse programmer er tiltænkt tilberedningen af specifikke madvarer – fx pommes fritter eller bøf – mens andre programmer blot er til genopvarmning o.l. Og hvis du vil finde endnu mere inspiration til hvordan du skal gå til tilberedningen af bestemte madvarer eller retter, så har Cosori gjort det fantastisk nemt for dig. Du får nemlig adgang til deres app, som indeholder et helt univers af tilberedningsmuligheder med en lang række forskellige opskrifter.

På den mere tekniske front har Cosori desuden også implementeret deres patenterede 360TermoIQ-teknologi i Dual Blaze airfryeren. Teknologien omfordeler automatisk varmen ligeligt inde i airfryeren, så maden altid tilberedes jævnt over det hele.

Alt i alt er Cosori Dual Blaze en fantastisk airfryer til dig, der gerne vil have, at den skal kunne lidt mere.

Fordele

 • Patenteret 360TermoIQ-teknologi sikrer en jævn tilberedning
 • 12 inkluderede programmer sikrer alsidighed i tilberedningen
 • Adgang til Cosori’s app med flere programmer og opskrifter
 • Stor volumen
 • Lavt strømforbrug

Ulemper

 • Høj vægt
 • Fylder meget
 • Begrænset udbud af farvevarianter
 • Designet forekommer en smule klodset

Specifikationer

Farve: Mørkegrå/lysegrå
Effekt: 1.700 watt
Volumen: 6,4 ltr.
Størrelse: 29,7 cm x 32,7 cm x 35,2 cm
Vægt: 8,4 kg.
Programmer: 12
Timer-funktion: Ja

Philips Essential HD9252 airfryer

Philips Essential HD9252 airfryer

Med en Philips Essential HD9252 airfryer får du ikke blot en airfryer, men også et pyntende element i køkkenet.

Dét er nemlig det første, der springer en i øjnene ved denne airfryer: det lækre design. De blanke, sorte overflader, de rene linjer samt touch-displayet giver næsten en iPhone-følelse over udtrykket, og det spiller perfekt ind i ethvert moderne køkken.

Antallet af programmer på denne airfryer er tilfredsstillende – men igen savner vi programmer, der egner sig til specifikke retter og madvarer. Funktionelt får du hvad du kommer efter med denne airfryer, men så desværre heller ikke mere. Det højteknologiske design kunne godt gemme på mere funktionalitet for at indfri alle forventningerne, man umiddelbart får ved denne airfryer.

Når alt det er sagt, så fungerer den bare fremragende. Airfryeren er lille, så den går godt til enkeltpersoner eller par. Og så er den nem at rengøre – du smider bare kurven i opvaskemaskinen.

Fordele

 • Lækkert design
 • Lille strømforbrug
 • Nem at bruge
 • Rapid Air-teknologi sikrer en rigtig god kernefunktion

Ulemper

 • Dårlig vinkel på displayet gør, at du skal bukke dig ned for at indstille airfryeren
 • Lav volumen
 • Ingen spændende ekstrafunktioner

Specifikationer

Farve: Sort
Effekt: 1.400 watt
Volumen: 4,1 ltr.
Størrelse: 29,5 cm x 36 cm x 34 cm
Vægt: 4,55 kg.
Programmer: 7
Timer-funktion: Ja

Ninja AF300EU airfryer

Ninja AF300EU airfryer

Hvis du ønsker en airfryer, der også kan gå til de større sammenkomster, så er Ninja AF300 blandt de produkter, du bør overveje.

Denne airfryer kommer nemlig med to separate kurve, der hver især kan køre deres eget tilberedningsprogram. Så kommer du hurtigt i mål med madlavningen – også selv når I får gæster. Og som en ekstra lækker feature, så kan du SYNC’e de to kurve, så de er færdige på samme tid. Det er dæleme smart, og vi er vilde med funktionen!

Antallet af inkluderede programmer i denne airfryer er dog begrænset ift. andre modeller. Og ingen af programmerne egner sig til specifikke madvarer. Her skal du selv læse op på hvordan du fx tilbereder kyllingen – eller eksperimentere dig frem. Det kunne godt være nemmere.

Designmæssigt sidder Ninja AF300 airfryeren lige i skabet. Den er lækker at se på, med et mat grå-sort udtryk, og displayet giver dig alle de informationer du skal bruge under tilberedningen. Airfryeren er dog også stor, så du skal reservere god plads til den på køkkenbordet.

Fordele

 • Stor kapacitet, og to tilberednings skuffer
 • Smart SYNC-funktionalitet sikrer, at maden i begge madkurve er klar til servering på samme tid
 • Lækkert design
 • Nem at betjene

Ulemper

 • Fylder meget på køkkenbordet
 • Skufferne er en anelse for små ti en stor familie

Specifikationer

Farve: Grå
Effekt: 2.470 watt
Volumen: 7,6 ltr.
Størrelse: 37,5 cm. x 35 cm. x 31,5 cm.
Vægt: 8,2 kg.
Programmer: 6
Timer-funktion: Ja

Philips XXL HD9867 airfryer

Philips XXL HD9867 airfryer

Med en Philips XXL HD9867 airfryer får du endnu en airfryer med kapacitet nok til når I får gæster.

Inden vi dykker ned i funktionaliteten på denne airfryer skal vi dog knytte et par kommentarer til designet. For blandt alle de airfryers, vi har med i denne artikel, så er vi rentdesignmæssigt faldet pladask for Philips XXL HD 9867 airfryeren. Et blankt, sort udtryk, og med kobberfarvede knapper og håndtag – jo, her får du den fulde eksklusive følelse med i købet. Det flotte design er til gengæld også noget, du kommer til at betale lidt ekstra for.

Rent funktionelt sikrer Philip’s Rapid Air-teknologi en jævn og hurtig tilberedning af maden i airfryeren. Der er desværre kun 5 programmer, der følger med denne airfryer – men til gengæld får du adgang til Philip’s app, der indeholder 100-vis af opskrifter og dertilhørende indstillinger. Du får også en “Gem din livret”-indstilling med maskinen, så du lynhurtigt kan bruge et fintindstillet program mange gange fremover. Airfryeren er også nem at rengøre, og alle aftagelige dele tåler vask i opvaskemaskinen. 

Alt dette er med til at gøre denne airfryer til blandt de bedste airfryers til prisen.

Fordele

 • Fantastisk lækkert og eksklusivt design
 • Medfølgende adgang til Philip’s app med 100-vis af opskrifter og indstillinger
 • Nem at rengøre – tåler opvaskemaskine
 • Stor kapacitet

Ulemper

 • Dyr ift. andre airfryers på denne liste
 • Begrænset mængde programmer inkluderet

Specifikationer

Farve: Sort
Effekt: 2.225 watt
Volumen: 7,3 ltr.
Størrelse: 43,3 cm x 32,2 cm x 31,6 cm.
Vægt: 7,99 kg.
Programmer: 5
Timer-funktion: Ja

Cosori Premium CP158-AF airfryer

Cosori Premium CP158-AF airfryer

Her får du endnu en lækker airfryer fra Cosori – nemlig Cosori Premium CP158-AF. 

Denne airfryer kommer i et rigtig flot design, der tydeligt er en opgradering af den anden Cosori airfryer, vi så på denne liste. Rene linjer, blanke overflader og et let vinklet touch-display gør den til en ren fornøjelse at benytte sig af, når maden skal tilberedes.

Corosi Premium airfryeren har vundet flere bedst-i-test-priser i 2022 – og dette er ikke uden grund. Airfryeren kommer nemlig med en stor kapacitet, mange inkluderede programmer og et strømforbrug, der ligger under hvad vi ellers ville forvente af en airfryer med disse egenskaber.

Fordele

 • Medfølgende katalog, der giver et væld af forskellige opskrifter og indstillinger
 • Lækkert design
 • Fin kapacitet (2-5 mennesker)
 • Alle aftagelige dele går i opvaskeren
 • Medfølgende spydstativer, der går direkte i airfryeren
 • Stor funktionalitet til prisen
 • Scorer rigtig højt i kundeanmeldelserne

Ulemper

 • Ikke en budgetvenlig model (men du får meget for pengene)

Specifikationer

Farve: Sort/hvid/blå/rød
Effekt: 1.700 watt
Volumen: 5,5 ltr.
Størrelse: 45 cm x 34,7 cm x 36 cm
Vægt: 6,9 kg.
Programmer: 11
Timer-funktion: Ja

Hvad skal du se efter, når du vælger en airfryer?

I vores undersøgelse af de forskellige airfryers på markedet er der flere parametre, vi kigger på. Herunder får du et hurtigt indblik i dem.

Størrelsen

Size matters – i hvert fald når det kommer til en airfryer. En airfryer er mindre end en traditionel ovn, men den skal selvfølgelig stadig kunne rumme dét, der skal tilberedes.

Designet

Airfryers kommer generelt i to forskellige formater: kurv-formatet og ovn-formatet. Designvalget spiller både ind i udtrykket, samt hvordan du kan tilberede dine retter. 

Multifunktionalitet

Traditionelle airfryers kommer som en selvstændig hvidevare, der udelukkende giver dig muligheden for… ja, at airfrye din mad. 

Men der er i stigende grad også producenter af traditionelle ovne og mikroovne, der er begyndt at implementere en airfryer-funktion i deres produkter. Det sparer dig selvfølgelig for plads i køkkenet – så dette kan du overveje, hvis det alligevel er tid til at udskifte nogle af dine andre køkkenelementer.

Prisen

Ja, prisen på en airfryer behøver vi jo ikke at tale så meget om. Vi ved, at prisen betyder noget – og jo mere man kan få for pengene, desto bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button