Bedste Trådløse Høretelefoner til prisen

Der er sket utroligt meget de senere år, når det kommer til trådløse høretelefoner. For bare 10 år siden var lyden, rent ud sagt, forfærdeligt på de trådløse modeller. Men de senere år har teknologien udviklet så meget meget, at man som almindeligt menneske, ikke kan hører forskel på kvaliteten på trådløse høretelefoner og hovedtelefoner med ledning. Og i takt med at Bluetooth bliver bedre og bedre, kan man også bevæge sig længere væk sin mobiltelefon eller hvad høretelefonerne er forbundet til.

Når det er sagt, så kan det være en jungle at finde rundt i. Der findes så mangle forskellige mærker og modeller indenfor trådløse høretelefoner. Det gælder både in-ear og over-ear modellerne. Denne guide handler dog udelukkende om over-ear høretelefoner. Og selvom hjemmesiden her hedder Bedsttilprisen.dk, så må jeg indrømme at prisen ikke spiller den helt store rolle i denne guide, da pris og kvalitet er tæt forbundet, når vi taler trådløse høretelefoner. Det betyder at priserne ikke er i den helt lave ende.

De 5 bedste trådløse høretelefone

Redaktionen har snakket med flere forskellige eksperter og Hifi-butikker, samt læst utalige online tests. Og vi har udvalgt nedestående, som de 5 bedste trådløse høretelefoner.

  1. Bose Noise Cancelling Headphones 700
  2. Bowers & Wilkins PX7 S2
  3. Sennheiser Momentum 4 Wireless
  4. SteelSeries Arctis Nova 7
  5. Bose QuietComfort 45

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose er kendt for deres høje kvalitet indenfor lyd, og deres Noise Cancelling Headphones 700 er ingen undtagelse. Her er både lyd og støjreduktion i top.

Præcis som med Sonys WH-1000XM5, er den indbygget ANC så effektiv, at mennesker omkring dig ikke kan hører din musik – uanset hvor højt du spiller. De er derfor perfekte på arbejdet, i top/bus eller hvor der ellers er mennesker som kunne blive forstyrret af din musik.

Bose 700 har indbygget et avanceret mikrofon-system, som resultere i krystalklar lyd når du snakker i telefon, bruge Skype, Zoom eller noget helt tredje.

Batteritiden er ikke nær så god som Sonys, men med 20 timers batteri, behøver du ikke oplade hver dag. Er 20 timer ikke nok, kan man tilkøbe et rejse-etui, som indeholde et batteri med yderligere 40 timer. Men det er som sagt ekstra-tilbehør. Opladningstiden er 2½ time for høretelefonerne.

Prisen er desværre også her i den høje ende. Men man får virkelig meget for pengene.

Bowers & Wilkins PX7 S2

Bowers & Wilkins PX7 S2

Går du og overvejer at købe et par nye trådløse høretelefoner? Så kan du her få en ide om, hvad Bowers & Wilkins PX7 S2 er for en størrelse.
Det er vigtigt, at du ved, hvor gode eller dårlige dine nye høretelefoner er, inden du vælger at købe dem. Nogle vil helst ikke ud og prøve dem i en fysisk butik, hvor det er en rigtig god ide at læse, hvad andre mener om produktet med både fordele og ulemper. 

Prisen for de trådløse høretelefoner ligger på 3200 kroner. Det er en solid slat penge, som du skal smide efter de her høretelefoner.
En høj pris var før i tiden vidne om kvalitet, der var helt i top. Det var dog før modeller som Apple AirPods Max og Mark Levinson No.5909 kom på banen. Her snakkes der om helt nye prisklasser, hvor du virkelig skal finde den store pung frem. 

Det siges ofte, at kvalitet og pris går hånd i hånd. Det gælder også i dette tilfælde. Du får et par trådløse høretelefoner, hvor kvaliteten er helt i top. 

Der er en række lækre fordele ved at have Bowers & Wilkins PX7 S2. En af de bedste egenskaber hos Bowers & Wilkins PX7 S2 er lyden. Det er en meget ren og fokuseret lyd. Det giver dig derfor en helstøbt og behagelig oplevelse, når du bruger dem. Den indbyggede Taut bas sørger for en responsiv og god bas, der skaber en god lyd.
Herudover har den en meget flot design samt en lækker pasform, der sørger for god komfort. Du kan derfor sagtens bruge dem i lang tid ad gangen uden at få ondt i ørnene. 

Med fordele kommer der også ulemper. Hos Bowers & Wilkins PX7 S2 er det dog svært at udpege en række konkrete ulemper.
En konkret ting hos Bowers & Wilkins PX7 S2, der kan blive et problem er det manglende mini-jackstik. Herudover er det blot en generel ting, at der med trådløse høretelefoner er stor konkurrence, når det kommer til at performe til prisen.

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Sennheiser Momentum 4 Wireless er den nyeste model af trådløse hovedtelefoner fra Sennheiser. Og bedømt ud fra de anmeldelser, vi har gennemlæst, er der ingen tvivl: Sennheiser Momentum 4 Wireless er blandt de bedste trådløse hovedtelefoner til prisen! I Danmark bliver de solgt for omkring 2.600 kr.

Momentum 4 Wireless falder mere i et med mængden rent designmæssigt, hvis man sammenligner med dens forgænger Momentum 3, der med sine stålelementer har et mere interessant udseende.
Men det er faktisk også den eneste større anke, som anmelderne har overfor høretelefonerne; alt det andet, som disse hovedtelefoner kan og gør, kompenserer rigeligt for det lidt anonyme design.

Sennheiser Momentum 4 Wireless er velafrundede hovedtelefoner, der tilbyder fantastisk lydkvalitet, komfort og stil. De tilbyder en masse funktioner og en lytteoplevelse af høj kvalitet.

De tilbyder meget god støjreduktion (ANC), og også telefonopkald kommer godt igennem disse trådløse høretelefoner.

Det første, der bliver nævnt om disse trådløse høretelefoner, er, at de har 60-timers batterilevetid. Alle anmeldere fremhæver batterilevetiden, for der kan ingen af konkurrenterne på markedet være med.

Høretelefonerne er veldesignede og komfortable. Der er få og følsomme knapper at styre med, som fungerer fint, og ørekopperne kan drejes fladt, så de passer ind i etuiet. Enkelte anmeldere har oplevet, at ørekopperne bliver for varme ved brug i længere tid, og at de kan klemme lidt, hvis man har et stort hoved.
Sennheiser Momentum 4 Wireless understøtter aptX Adaptive codec og er Bluetooth 5.2-kompatible.

Med Sennheiser Smart Control-appen kan du administrere enhedsforbindelser og eksperimentere med EQ, ANC-indstillinger og Sound Check. Nogle brugere har oplevet denne app som ikke helt tilstrækkelig, og ser frem til opgraderinger af den.
2,5 mm til 3,5 mm lydkabel følger med sammen med en flyadapter, et hårdt stofetui og en USB-C-opladningsledning.

Sennheiser Momentum 4 er den fjerde del af Momentum-serien, og de løfter arven fra de tidligere modeller, der også var anerkendte for deres kvalitet.

Det er en høretelefon med fantastisk lyd og fantastisk batterilevetid. Støjreduktionen er også rigtig god. Og på trods af de enkelte nævnte skønhedsfejl, så opvejer fordelene helt sikkert ulemperne her: Det er de bedste trådløse høretelefoner til prisen.

SteelSeries Arctis Nova 7

SteelSeries Arctis Nova 7

SteelSeries Arctis Nova 7 er et trådløst premium gaming headset, der skiller sig ud med sin avancerede lydkvalitet og komfort. Med det innovative Nova Akustiske System, som omfatter højfidelitetsdrivere, tilbyder headsettet en dyb og detaljeret lydoplevelse. Dette system leverer en omsluttende 360° rumlig lyd, som gør det muligt for brugeren at opfatte selv de fineste detaljer i spillets lydlandskab.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Arctis Nova 7 er dens AI-drevne støjreducerende mikrofon. Ved hjælp af Sonar ClearCast AI algoritmer reduceres baggrundsstøj effektivt, hvilket sikrer klar kommunikation under spil. Dette er især nyttigt i konkurrenceprægede spil, hvor præcis kommunikation kan være afgørende.

Når det kommer til batterilevetid og opladning, er headsettet designet til langvarig brug. Med en imponerende batterilevetid på 38 timer sikrer det, at spillere kan forblive forbundet til deres spilverden i lange perioder. USB-C hurtigopladningsteknologien er en praktisk funktion, der gør det muligt at oplade headsettet hurtigt.

Komforten ved Arctis Nova 7 er også værd at fremhæve. Takket være ComfortMAX systemet, som inkluderer en justerbar pasform og lette materialer, er headsettet designet til at være behageligt selv under lange spillesessioner. Dets justerbare design og bløde materialer sørger for, at det passer komfortabelt til forskellige hovedstørrelser og -former.

Endelig er Arctis Nova 7 kompatibelt med en bred vifte af platforme, hvilket gør det til et alsidigt valg for gamere, der bruger forskellige enheder. Med dens intuitive kontrolfunktioner er det let at justere lydstyrke, mikrofon og andre indstillinger, hvilket yderligere forbedrer brugeroplevelsen.

Samlet set er SteelSeries Arctis Nova 7 et bemærkelsesværdigt gaming headset, der kombinerer overlegen lydkvalitet, avanceret støjreduktion, lang batterilevetid, fremragende komfort og bred kompatibilitet, hvilket gør det til et ideelt valg for seriøse gamere.

Bose QuietComfort 45

Bose QuietComfort 45

Er du på udkig efter et par moderne, trådløse høretelefoner med effektiv støjreduktion og masser af komfort? Bose QuietComfort 45 er det perfekte valg for dig, der ønsker at kunne høre din musik med bedste lydgengivelse.

Bose er kendt for at designe hovedtelefoner med nye funktioner år for år. QuietComfort 45 er udviklet med “Ambient Aware”-tilstand, der hænger sammen med noise cancellation funktionen. Ambient Aware giver dig mulighed for at kunne høre alle lyde omkring dig ved at trykke på en knap. Det kan være praktisk, når du befinder dig på arbejdspladsen, eller når du anvender dine trådløse høretelefoner udenfor. 

Med Bose QuietComfort 45 slipper du for at skulle lade dine hovedtelefoner op i tide og utide. Det unikke ved hovedtelefonerne er, at de er skabt med en imponerende batterilevetid på 25 timer på en fuld opladning. Der følger kabel med til opladning, når du køber produktet.

QuietComfort 45 er skabt med det velkendte, stilrene design fra Bose. De slanke hovedtelefoner gør det behageligt for dig at bære dem igennem længere tid, og det unikt for designet er den lave vægt. Produktet vejer kun 238g. Hemmeligheden bag den lave vægt skyldes, at der er brugt plastik til hovedtelefonernes arme, mens alle led er lavet af metal. Tilsammen giver dette en optimal slidstyrke og en høj komfort.

Du kan nemt have dine hovedtelefoner fra Bose med dig på farten. QuietComfort har bøjelige led, så du kan folde puderne sammen. Der følger en smart opbevaringstaske med, som du kan have de trådløse høretelefoner liggende i, når de ikke er i brug. Ørepuderne er beklædt med kunstlæder, der føles behageligt mod huden ved ørerne. 

Du behøver ikke at have erfaring med at anvende hovedtelefoner fra Bose for at få masser af glæde af QuietComfort 45. Hovedtelefonerne er udviklet med brugervenlige knapper, der gør det let for dig at sætte din musik på pause, ændre lydstyrke og afspille dine favoritnumre. 

Ved at holde pause/afspil-knappen inde aktiverer du hovedtelefonernes indbyggede assistent, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Bose QuietComfort 45. 

Guide: Sådan finder du de bedste trådløse hovedtelefoner

Har du brug for at koble af fra arbejdsopgaver i din pause? Eller går tiden hurtigere med god musik i ørene, når du motionerer?
Med trådløse høretelefoner bestemmer du selv, hvad du vil høre, og hvornår du vil lytte til musik, lydbøger, podcasts eller have god lyd til afspilning af film og serier.

Vi har forskellige behov hver især, når det kommer til køb af hovedtelefoner. Herunder får du en praktisk guide, der kan hjælpe dig med at finde frem til de bedste høretelefoner i trådløs udgave.

Derfor er de trådløse hovedtelefoner populære

Det er en fordel at vælge hovedtelefoner i trådløs udgave, hvor du ikke generes af en ledning, der skal sluttes til mobil, tablet eller computer. De trådløse udgaver fungerer via bluetooth.
Du får større frihed og mere anvendelsesglæde med dine trådløse hovedtelefoner, da du kan koble dem til en hvilken som helst enhed med bluetooth, det skal være. Du slipper for ledning, der kan være i vejen for dig, når du løber eller går tur, mens du hører musik eller andet. 

Hvilke trådløse høretelefoner skal jeg vælge?

Der er både designmæssige og tekniske elementer, du skal være opmærksom på, når du vil have de bedste hovedtelefoner. Det kan være en god idé at købe hovedtelefoner på nettet, hvor du får anledning til at sammenligne flere modeller i god ro og mag.

Er det første gang, du køber tilbehøret, kan du benytte dig af disse overvejelser:

  • Hvad skal hovedtelefonerne bruges til?
  • Hvor skal tilbehøret anvendes?
  • Hvor mange funktioner skal hovedtelefonerne have?
  • Hvilket design og farve skal tilbehøret have?
  • Hvad må prisen være?

Det vigtigste element handler om anvendelsesformål, og om du forventer at bruge tilbehøret til musikafspilning, samtaler eller andet. Når du sammenligner markedet for de populære, trådløse høretelefoner, vil du opdage et bredt udvalg.
Skal tilbehøret bruges til at afskærme for støj i omgivelserne, mens du arbejder på kontor, skal du vælge en udgave med “noise cancellation”. Er det hovedtelefoner til brug for aktivitet og motion, du er på udkig efter, er det derimod kvalitet af materiale samt design, du skal være opmærksom på. 

Der kan være stor forskel på kvalitet, funktioner og egenskaber på trådløse høretelefoner. Du kan forvente sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvilket betyder, at det er de dyreste hovedtelefoner, der giver den bedste lyd, og er dem, der har størst slidstyrke. 

Særligt for dig, der vil have hovedtelefoner til samtale

Skal dine hovedtelefoner anvendes til samtaler og besvarelse af opkald, skal du sørge for at finde en model med indbygget mikrofon. Den største forskel mellem de eftertragtede hovedtelefoner handler om, hvorvidt det er muligt at føre samtale med dem på eller ej. 

Du kan både vælge in-ear hovedtelefoner samt full size modellen, der dækker hele øret, når det kommer til at vælge tilbehør med mikrofon. Mens du modtager og afbryder opkald på siden af en full size udgave, vil du skulle bruge din mobil, når du har in-ear varianten. 

Det er en god idé at overveje en full size model med indbygget støjdæmpning, når du vil bruge hovedtelefoner til samtaler. Funktionen, der isolerer mod støj, gør det nemmere for dig at kunne koncentrere dig om samtalen, da larm fra omgivelserne minimeres.
Den lydafskærmende funktion kommer dig også til gode, når du bruger hovedtelefonerne til musik eller andet.

Værd at vide om hovedtelefoner til sport og motion

Der skal være fokus på komfort og holdbarhed, når det kommer til at købe hovedtelefoner, der skal bruges til fysisk aktivitet. I den forbindelse er det særligt vigtigt, at dit tilbehør sidder behageligt og stabilt, når du bevæger dig. Derudover skal du være opmærksom på kvaliteten af tilbehøret, så det holder til at blive udsat for sved, vind og vejr.

Du kan med fordel gå efter trådløse høretelefoner, der er modstandsdygtige overfor regn, og som kan holde til at blive brugt ned til 0 grader celsius. Når du handler på nettet, skal du sørge for at læse produktbeskrivelserne grundigt, så du får alle de oplysninger, du har brug for til at træffe den rigtige beslutning om køb. 

Mange sportsudøvere sætter pris på hovedtelefoner i et kompakt design. Der produceres speciallavede hovedtelefoner i in-ear udgave, og hvor de 2 “ørepropper” er forbundet med en metalwire, der kan formes efter hovedet.
Du skal have din bevægelsesfrihed i tankerne, når du vil være sikker på, at kommer til at trives med dine kommende hovedtelefoner.

Hold øje med levetiden på batteriet

Dine trådløse høretelefoner virker i kraft af det indbyggede batteri, som typisk lades op med USB stik. Det er ikke kun funktioner og design, du skal fokusere på, når du vil have mest valuta for pengene med dit nye tilbehør. Du skal også sammenligne hovedtelefoner i forhold til, hvor lang en levetid de har på deres batterier.
Du kan genkende de bedste, trådløse høretelefoner på, at de kan virke op til 20 timer på en fuld opladning af batteriet.

Elektronikken i tilbehøret samt materialekvaliteten er de parametre, der har størst indflydelse på prisen. Derfor vil det være hovedtelefoner med lang batteritid og god kvalitet, der befinder sig i den høje ende af prisskalaen. 

Det kommer dig til gode både komfortmæssigt og i forhold til tilfredshed med dit produkt, at du køber gode hovedtelefoner. Højkvalitetshovedtelefoner kan bruges igennem mange år, mens modeller af lavere kvalitet lettere går i stykker og hurtigere skal skiftes ud.

Hvad koster trådløse høretelefoner?

Som udgangspunkt kan du forvente, at du får, hvad du betaler for med hovedtelefoner.
Det er en stor fordel for dig, at der er mange producenter, der fremstiller det populære tilbehør. Hvert år kommer der nye udgaver af trådløse høretelefoner på markedet. Konkurrencen er med til at holde priserne nede, og det brede udvalg gør det muligt for dig at finde det bedste par til dit anvendelsesformål. 

De billigste hovedtelefoner kan du få fra 500 til 1.000 kroner, mens de dyreste koster omkring det dobbelte. Det kan svare sig at investere i en højkvalitetsmodel, hvis du hører til den store gruppe af danskere, der ikke kan leve uden musik, og som vil have god lyd til de vigtige telefonsamtaler. 

Tidligere anmeldte hovedtelefoner

Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5 er uden tvivl de bedste trådløse høretelefoner, som kan købes pt. Alle de eksperter og butikker vi har snakket med og alle tests vi har studeret, er enige om at de er bedst i test.

WH-1000XM5 er en forbedret version af WH-1000XM4, som i forvejen var vanvittig gode og indtog 1. pladsen i diverse tests. Men Sony har forbedret den nye version, med en endnu bedre lydkvalitet, forbedret støjreduktion og så vejer de lidt mindre.

Sony WH-1000XM5 er angiveligt så støjreducerende at man kan hører musik på højeste volumen, og dem som sidder ved siden af dig, kan intet høre. Det er alligevel lidt imponerende. Med indbygget ANC (Active Noise Cancellation), virker de selvfølgelig også omvendt. Det betyder at du slipper for støj udefra, så du kan hører musik eller lydbog, uden at blive forstyrret. 

Batteritiden er opgivet til 30 timer, hvis man har ANC tændt. 40 timer hvis man slukker for ANC. 30-40 timer er ganske fint, og man kan faktisk nøjes med at lade sin høretelefoner op én gang per lydbog, hvis det er dét man bruger høretelefonerne til. 

Er uheldet ude, og er du løbet tør for strøm, så er de heldigvis lynende hurtige til at oplade. Bare 3 minutters opladning, giver batteri nok til 3 timers musik.

Hvis vi også lige skal nævne det negative, så er det helt klart prisen, som desværre ligger i den høje ende. Men lydkvalitet koster desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button